6 кутии Baristo Espresso кафе дози

Кафе с кауза

6 кутии Baristo Espresso кафе дози

84 бр.
46,20 лв.

Покупката на този продукт подкрепя проект на Фондация Благотворител за стипендии на ученици, лишени от родителски грижи

Предлагаме ви да опитате разнообразието от вкусове на Baristo Espresso кафе дози. Удобни и лесни за употреба и съхранение. Всяка кутия съдържа 14 бр Baristo Espresso кафе дози. Промоцията включва…
Научи повече скрий

Налично

-
+

При кафе дози Baristo Crema Bar Espresso ще откриете фина комбинация от сортове Арабика и Робуста, съчетали традициите в отглеждането на кафе от два континета. Вдъхновете сетивата си с наситен аромат, сладък и добре балансиран вкус. Оставете небцето си с усещане за пълнота и приятен послевкус на шоколад и тютюн.

 

 

Baristo Premium Bar Espresso е кафе бленд от сортове Арабики с произход Коста Рика и Бразилия, в съчетание с подбрана висококачествена Робуста от Индия. Еспресо с богат, дълбок и категоричен вкус и изящен кадифен каймак. Напитката е ароматна, с отличаващ се вкусов характер на печени ядки, нежен бадем и плътен шоколад и плътно тяло.

 

Кафе дози Baristo Superiore Espresso съдържат висококачествени сортове 100% Арабика от Бразилия, Хондурас, Колумбия, Коста Рика. За еспресо с много фина и елегантна консистенция. Приятен привкус на шоколад в комбинация с карамел и печени ядки.

 

Baristo

Сподели своето мнение за продукта

Напиши ревю