0700 17 770

Un caffè perfetto?

Ако отговаряте с въодушевено „Да“ на всяка покана за перфектно кафе, то се радваме да Ви посрещнем тук – мястото, където се отнасяме към всяко зрънце с експертна прецизност, споделяме автентичния еспресо вкус и черпим вдъхновение от вида и аромата му.

ИСТОРИЯ

Блендовете на Baristo са изпечени и опаковани близо до красивия италиански град Генуа, където е пристанището с доказани традиции в търговията с кафе. Фабриката до Генуа, където се произвежда Baristo, води началото си от 1903 г.
Главният специалист в изпичането на Baristo Карло Гарбарино е второ поколение пекар, израснал в семейство, закърмено с любовта към кафето.

Процесът по приготвянето на кафе е майсторство. За Карло подбора на кафе зърната и прецизното изпичане са част от тайнството в създаването на т.нар. „кафяво злато“. Изпичането става с помощта на обточване с нагорещен циркулиращ въздух. Тази технология позволява равномерно изпичане на кафеното зърно от всички страни, както и максимално запазване на ароматите му.

Специалното внимание и грижа към тези и други малко известни детайли по пътя на кафето от зърното до опаковката е това, което придава онзи автентичен вкус и аромат на добре приготвеното еспресо. Без да забравяме, разбира се, и най-важната съставка, подсеща ни с усмивка Карло, типично по италиански – щипка любов и много, много отдаденост.

Опитвайки кафе Baristo, ще се уверите, че държим изключително на:

АВТЕНТИЧНОСТ

Качествено кафе с доказан произход

ЕКСПЕРТИЗА

На всеки етап от производството и приготвянето

ПОСТОЯНСТВО

Във вкуса на всяка партида кафе

АСОРТИМЕНТ

Различни кафе продукти, сред които да откриете своите

последно от блога