0700 17 770

Ние имаме повече от 15 години опит и експертиза на българския пазар и предлагаме цялостни и гъвкави кафе решения, съобразени с нуждата на клиента и над 4 000 точки на продажба в България. Предлагаме кафе Baristo, произведено в Италия във фабрика до Генуа, основана през 1903г и реномирани италиански кафе машини.

Работим само с реномирани производители на кафе и кафе машини Прочети повечеСкрии

Блендовете на Baristo са изпечени и опаковани близо до красивия италиански град Генуа, където е пристанището с доказани традиции в търговията с кафе. Фабриката до Генуа, където се произвежда Baristo води началото си от 1903 г. и е фамилна собственост на 3то поколение семейство Боази.

Главният специалист в изпичането на Baristo Карло Гарбарино е второ поколение пекар, израснал в семейство, закърмено с любовта към кафето.

Предлагаме избор от най-висок клас италиански кафе машини, благодарение на дългогодишното си партньорство с Rancilio и SAECO.

Осигуряваме перфектно качество и постоянство на вкусовия профил на кафе продуктите си Прочети повечеСкрии

Всеки продукт Baristo има изграден специфичен сензорен ароматен и вкусов профил, по методиката на Istituto Internazionale Assaggiatori Café.

Осигуряваме постоянен мониторинг на всяка доставена за България кафе партида Baristo от сензорен екип качество спрямо профила на всеки продукт и пускаме в обръщение само продукти, които отговарят на профила.

Предлагаме обучения за повишаване квалификацията на служителите в кафе академията ни Baristo University от професионални баристи, сертифицирани от Istituto Internazionale Assaggiatori Café. Така от една страна повишаваме качеството на кафе услугата в заведението, а от другата това действа мотивиращо и за персонала.

Ние разбираме от кафе и можете да ни се доверите Прочети повечеСкрии

Италианският еспресо институт Istituto Nazionale Espresso Italiano се е доверил на екипа на Baristo България за организиране на Български Бариста Шампионат, българският кръг, част от световния еспресо шампионат Espresso Italiano Champion.

Екипът ни разполага със сертифицирани международни технически и сензорни съдии, включително двама от нашите съдии Николай Орачев и Кирил Кирилов са канени редовно от Istituto Nazionale Espresso Italiano за жури на финалите на световния еспресо шампионат в Италия.

Всички търговски служители на Baristo минават задължително обучение и сертифициране в кафе академията Baristo University.

Предлагаме Гъвкавост и персонално внимание към всеки клиент Прочети повечеСкрии

Baristo е собствена марка на компанията, предлагаща гъвкавост на комуникацията и бизнес решенията.

Изработваме изцяло необходимите рекламни материали според интериора и екстериора на заведението.

Предлагаме съдействие при изготвянето на меню с напитки, задоволяващо и най-взискателните клиенти. Нашите експерти могат да споделят рецепти както за класически кафе напитки, така и за интересни кафе коктейли.

Препоръчаме кафе оборудване, съобразено със специфичните изисквания на клиента.

Гарантираме качествен национален сервиз с отлична бързина на реакция Прочети повечеСкрии

Развили сме мрежа от 9 регионални офиса в страната. Чрез тях извършваме експресни директни доставки и сервиз, а също и редовна профилактика на машините.

Техниците ни са с дългогодишен опит и експертна специализация в поддръжката на всички видове кафе машини.

С какво можем да бъдем полезни?
Търсите цялостни кафе решения за:

hotel

Офис

hotel

Хотел

hotel

Ресторант, Кафетерия

hotel

Вендинг машини и вендинг консумативи

hotel

Цялостно вендинг обслужване за София и областта

hotel

Бензиностанция

hotel

Ритейл

hotel

Магазин за алкохол и цигари

Ще се радваме да бъдем Ваш партньор и да споделим страстта към автентичния еспресо вкус с Вас, с Вашите служители и посетители! Свържете се с нас, за да се уверите и сами, че сме изключително гъвкави. При интерес можем да съставим и изцяло персонализирана оферта. Така че да направим комбинация, работеща точно за Вашия бизнес!

Изпратете Запитване