0700 17 770

кафе решения за ритейл

Смеем отговорно да твърдим, че предлагаме едно от най-добрите съотношения цена-качество за италианско кафе Арабика в ритейл бизнеса. Това дава възможност на клиентите на Вашия магазин да се насладят на изключително еспресо у дома на изгодна цена.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

  • Ние разбираме от какво имат нужда крайните клиенти, следствие на задълбочени консуматорски проучвания, което ни позволява да им предложим желаните от тях продукти и целева комуникация.
  • Провеждаме регулярни B2C медийни кампании (външна реклама; социални мрежи; радио), насочени към краен клиент и сме готови за ТВ при достигане на определени нива на ритейл дистрибуция.
  • Кафето е пакетирано в безкислородна среда, в трислойна опаковка. Целта е да се запазят неговия уникален аромат и вкусови характеристики.

Продукти

  • 3 вида автентично италианско мляно кафе от 250г с богат аромат, кадифен каймак и балансиран вкус. Произведени в елегантни матирани опаковки във фабрика близо до Генуа, водеща началото си от 1903 година.

  • Baristo Specialty Coffee Selection е специална лимитирана серия от най-висок клас кафе – artisan coffee. Тя се състои от изключително от 100% арабика продукти, които се подбират и закупуват на специализирани кафе търгове . Кутия с 14 броя индивидуално опаковани филтърни кафе дози

За ритейл вече ни се довериха:

Верига магазини CBA

Хипермаркет Hit България

Billa България

И Вие искате да работим заедно? Или имате допълнителни въпроси?