Rancilio Classe 20 SB / SB TALL – 2 групи

Rancilio Classe 20 SB / SB TALL – 2 групи

0,00 лв.
12 месеца
12 месеца
Rancilio Classe 20 e резултатът от 95 години опит в създаването на съвършено еспресо. Авангарден дизайн и технология, която позволява пълен контрол на процеса по приготвяне на напитката. Версията SB…
Научи повече скрий

Налично

-
+

 

С Rancilio Classe 20 ще получите пълен контрол върху процеса на приготвяне на еспресо, като използвате независимо регулиране на температурата на главата на групата и усъвършенстван контрол на кафе дозата.

Дизайнът на Classe 20 допринася и за атмосферата на Вашето кафене с напълно персонализирани RGB LED светлини на страничните панели и кафе групите. Със своя стандартен 4,3-инчов сензорен дисплей ще можете лесно да навигирате във всички разширени функции на Classe 20 и имате възможност за пълен контрол на еспресо напитката.

 

Еспресо машината е с няколко бойлера и се предлага в 2 или 3 групи с автоматично дозиране (USB) и технология за поддържане на постоянна температура при екстракция на кафе (Steady Brew / SB).

 

  • Версията SB (Steady Brew) е с независимо управление на групите
  • 4,3” сензорен екран позволява лесна навигация в менюто
  • Водещ в класа контрол на дозата с 4-магнитни флауметри
  • Усъвършенстван вътрешен CPU процесор с интегрирана схематична диагностика за по-лесна поддръжка и тест на клапаните
  • Вътрешна ротационна помпа с висока мощност

 

*Тази версия на Classe 20 SB се предлага и във вариант TALL – за кафе напитки, които изискват чаши с височина до 14.5 см. За приготвяне на италианско еспресо, машината е оборудвана с подвижни поставки, върху които да поставите чашата на точното разстояние от групата.

Baristo

Технически характеристики

Размери 770/ 568/ 550 mm
Тегло 74 kg
Ел. захранване 220 – 240V~, 50/60Hz
Консумация 4710 – 4850 W
Капацитет на бойлера 11 L

Сподели своето мнение за продукта

Напиши ревю