Saecо Magic M1

Saecо Magic M1

3 090,00 лв.
12 месеца гаранция
12 месеца гаранция
*Моделът се доставя по заявка! Серията Magic на Saeco е ново и иновативно семейство кафе машини, което предлага усъвършенствана производителност, съчетана с модерни функции, високо ниво на дизайн…
Научи повече скрий

Налично

-
+

Вижте и други предложения

Saeco Magic М2 е идеалното допълнение към всяка работна среда, независимо дали това е натоварен офис, блок-маса за закуска, конгресен център или бутиков хотел. Кафе машината е оборудвана с по-големи вътрешни контейнери: резервоарът за вода побира 4 л, контейнерът за зърна побира 1.2 кг кафе, а контейнерът за отпадно кафе има нужда от почистване едва след 30 напитки. Насладете се на аромата и вкуса на кафето за по-дълго, без да е необходимо да добавяте вода и зърна или да почиствате твърде често.

 

  • Само докоснете иконата на желаната напитка

… и се насладете на единично или двойно ристрето, еспресо, еспресо лунго, еспресо макиато или капучино (изберете също между единично и двойно). Предлаганите опции включват още дългоо кафе, американо, кафе лате, лате макиато, flat white, млечна пяна и горещо мляко. Любителите на чай ще харесат функцията за топла вода. За още по-голямо удобство диспенсърите за кафе, мляко и вода са вградени в едно цяло.

 

  • Вграден разпенител за мляко с патентована почистваща система

“Magic” разполага с нова система за разпенване на мляко, вградена в дозатора за кафе. Изключително безшумна, тя може както да направи кремообразна пяна, така и да сервира обикновено горещо мляко. Млечната верига е оборудвана с патентована почистваща система, която гарантира перфектна хигиена и премахва всички остатъци от мляко след всяко приготвяне. Охладителят за мляко би бил полезен допълващ аксесоар, за да направите почивката си за кафе много по-удобна.

  • Кафето – само както го харесвате

В самото сърце на “Magic” има професионален модул с променлива камера, който може да побере от 8,5 до 15 g кафе. Количеството смляно кафе може да се регулира с помощта на менюто. Уредът може да се похвали с конусовидни стоманени борчета, които също могат да се регулират, за да получите любимата си настройка на мелене. Всички рецепти могат да бъдат персонализирани според вашия личен вкус.

 

  • 7’’ сензорен екран за удобна работа

7-инчовият цветен сензорен екран осигурява лесен начин за навигация в менюто и избор от широка гама от напитки.

  • Регулирайте височината на диспенсъра за вашата любима чаша

Благодарение на регулируемия на височина диспенсър (75-160 мм), ще можете да отпивате кафето от любимата си чаша, независимо от размера й.

  • Модерен дизайн

Изисканите детайли правят “Magic” прекрасно допълнение за всеки офис. Дори когато е в „stand-by“ режим, кафе машината обогатява всяко работно пространство със своя модерен и иновативен дизайн.

  • Лесна за поддръжка

Тази кафемашина е оборудвана с интегрирани програми за автоматично изплакване, декалциране и почистване. Подвижната кафе група прави осигуряването на перфектна хигиена и вкус на напитките наистина лесно.

 

 

Вижте повече за серията Saeco Magic:

 

 

Baristo

Технически характеристики

Размери 280/ 435/ 481 мм
Тегло 14.3 кг
Ел. захранване 220-240 V/50-60 Hz
Консумация 1900 W
Бункер за кафе 0.600 кг
Водно захранване резервоар
Налягане 15 bar
Контейнер за вода 2.5 л
Капучинатор Да
Регулиране температура на водата Да
Капацитет за отпадно кафе 30

Сподели своето мнение за продукта

Напиши ревю