GAGGIA MAGENTA Prestige

GAGGIA MAGENTA Prestige

999,00 лв.
24 месеца
24 месеца
Gaggia Magenta Prestige е напълно автоматична машина, която ви позволява да приготвяте до 12 различни кафе напитки от зърното до чашата. Тя вашето лично кафене само с едно докосване -…
Научи повече скрий

Налично

-
+

Естествено елегантният и динамичен дух на един от най-отличителните квартали на Милано („Magenta“) вдъхнови тази нова суперавтоматична еспресо машина. Точно както едноименния градски район, тя съчетава автентични традиционни корени с елементи на модерен дизайн. С всички необходими функционалности, и все пак със стил, тaзи машина е предназначенa за всички. Широкият потребителски интерфейс и капацитивните бутони правят използването на Gaggia Magenta удобно, лесно и наистина бързо.

 

Основна отличителна характеристика на модела : приготвянето на капучино с едно натискане на бутон!

Характеристики:

 

 • 100% Италианска прецизност

Проектирана и произведена в Италия, гаранция за първокласно качество и безкрайна страст към еспресо кафето. Експертизата, опитът и ноу-хау на Gaggia, комбинирани в една машина.

 

 • 12 напитки

Открийте разнообразието от 12 напитки, налични с натискането на един бутон: ристрето, еспресо, еспресо лунго, кафе, кортадо, флет уайт, американо, капучино, кафе с мляко, лате макиато, разпенено мляко и гореща вода.

 

 • Капацитивен сензорен потребителски интерфейс

Широкият потребителски интерфейс с пълноцветен дисплей и капацитивни бутони осигурява повече контрол и видимост за подобрено потребителско изживяване. Приготвянето на напитки е много лесно и всички процедури за почистване се ръководят стъпка по стъпка.

 

 • Приставка за еспресо чаша от неръждаема стомана

Осигурява правилната височина за получаване на безупречно еспресо по всяко време, с перфектен и равномерен слой крема и без пръски по време на приготвяне. Скрита е във ваничката за отцеждане, може лесно да бъде извадена и поставена на правилната височина.

 

 • Опция за мляно кафе

В допълнение към кафето на зърна, това е полезна функция за тези, които искат да опитат различни кафе блендове, дори без кофеин.

 

 • Интегрирана кана за разпенване на мляко

Вградената кана за мляко разпенва млякото два пъти и премахва всички мехурчета, за да се получи перфектна гъста и плътна пяна, винаги с правилната температура, само с едно докосване. Автоматичният цикъл на почистване и възможността за съхранение на гарафата в хладилника я правят хигиенична и ефективна.

 

 • Керамична регулируема кафемелачка

Дълготрайните керамични ножове на кафемелачката извличат най-чистата есенция от кафеените зърна, предотвратявайки прегряване и изгаряне. Този материал гарантира дълготрайна производителност, тишина и най-добър резултат в чашата. Изберете между 5 опции, за да персонализирате вашето еспресо, от най-финото смилане за силен вкус до най-едрото за по-леко кафе.

 

 • Оптиарома

Тази функция дава уникалната възможност да регулирате интензитета и аромата и да създавате кафе напитки по свой вкус, като избирате количеството смляно кафе за всяка напитка между 5 степени.

 

 • Предварително подгряване

Уникално тяло и вкус за всяко еспресо, благодарение на предварителното подгряване (pre-brewing), което означава: няколко секунди пауза между първото източане на горещата вода и самото приготвяне.

 

 • Подвижна кафе – група

Кафе групата е сърцето на машината, тя дозира и пресова точното количество смляно кафе за всички еспресо напитки. Позволява цялостно почистване на машината, тъй като може да се свали, да се измие под течаща вода и лесно да се постави отново на мястото си. Това осигурява добра хигиена, дълъг живот на машината и максимално добър вкус на кафе напитките.

 

 • Модерен и елегантен дизайн

Gaggia Magenta има динамичен, компактен и елегантен дизайн – идеален за съвременни кухни или модерни офиси.

Baristo

Технически характеристики

Размери 43.5 / 35.7 / 22.4 cm
Тегло 7.7 кг
Консумация 1900W
Бункер за кафе на зърна 0.250 кг
Налягане 15 bar
Контейнер за вода 1.8 л
Контейнер за мляко 0.5 л
Настройка едрина на смилане Да, 5 степени
Цвят Черен

Сподели своето мнение за продукта

Напиши ревю

Продукти от същата категория

Baristo Premium Bar Espresso кафе на зърна thumbnail

Baristo Premium Bar Espresso кафе на зърна

(5 клиентски отзива)
1 кг
60,00лв.
Baristo Classico Espresso кафе на зърна thumbnail

Baristo Classico Espresso кафе на зърна

(5 клиентски отзива)
1 кг
38,60лв.
Baristo Gran Crema кафе на зърна thumbnail

Baristo Gran Crema кафе на зърна

(7 клиентски отзива)
1 кг
54,00лв.