GAGGIA MAGENTA Prestige

GAGGIA MAGENTA Prestige

999,00 лв.
24 месеца
24 месеца
Gaggia Magenta Prestige е напълно автоматична машина, която ви позволява да приготвяте до 12 различни кафе напитки от зърното до чашата. Тя вашето лично кафене само с едно докосване -…
Научи повече скрий

Налично

-
+

Естествено елегантният и динамичен дух на един от най-отличителните квартали на Милано („Magenta“) вдъхнови тази нова суперавтоматична еспресо машина. Точно както едноименния градски район, тя съчетава автентични традиционни корени с елементи на модерен дизайн. С всички необходими функционалности, и все пак със стил, тaзи машина е предназначенa за всички. Широкият потребителски интерфейс и капацитивните бутони правят използването на Gaggia Magenta удобно, лесно и наистина бързо.

 

Основна отличителна характеристика на модела : приготвянето на капучино с едно натискане на бутон!

Характеристики:

 

 • 100% Италианска прецизност

Проектирана и произведена в Италия, гаранция за първокласно качество и безкрайна страст към еспресо кафето. Експертизата, опитът и ноу-хау на Gaggia, комбинирани в една машина.

 

 • 12 напитки

Открийте разнообразието от 12 напитки, налични с натискането на един бутон: ристрето, еспресо, еспресо лунго, кафе, кортадо, флет уайт, американо, капучино, кафе с мляко, лате макиато, разпенено мляко и гореща вода.

 

 • Капацитивен сензорен потребителски интерфейс

Широкият потребителски интерфейс с пълноцветен дисплей и капацитивни бутони осигурява повече контрол и видимост за подобрено потребителско изживяване. Приготвянето на напитки е много лесно и всички процедури за почистване се ръководят стъпка по стъпка.

 

 • Приставка за еспресо чаша от неръждаема стомана

Осигурява правилната височина за получаване на безупречно еспресо по всяко време, с перфектен и равномерен слой крема и без пръски по време на приготвяне. Скрита е във ваничката за отцеждане, може лесно да бъде извадена и поставена на правилната височина.

 

 • Опция за мляно кафе

В допълнение към кафето на зърна, това е полезна функция за тези, които искат да опитат различни кафе блендове, дори без кофеин.

 

 • Интегрирана кана за разпенване на мляко

Вградената кана за мляко разпенва млякото два пъти и премахва всички мехурчета, за да се получи перфектна гъста и плътна пяна, винаги с правилната температура, само с едно докосване. Автоматичният цикъл на почистване и възможността за съхранение на гарафата в хладилника я правят хигиенична и ефективна.

 

 • Керамична регулируема кафемелачка

Дълготрайните керамични ножове на кафемелачката извличат най-чистата есенция от кафеените зърна, предотвратявайки прегряване и изгаряне. Този материал гарантира дълготрайна производителност, тишина и най-добър резултат в чашата. Изберете между 5 опции, за да персонализирате вашето еспресо, от най-финото смилане за силен вкус до най-едрото за по-леко кафе.

 

 • Оптиарома

Тази функция дава уникалната възможност да регулирате интензитета и аромата и да създавате кафе напитки по свой вкус, като избирате количеството смляно кафе за всяка напитка между 5 степени.

 

 • Предварително подгряване

Уникално тяло и вкус за всяко еспресо, благодарение на предварителното подгряване (pre-brewing), което означава: няколко секунди пауза между първото източане на горещата вода и самото приготвяне.

 

 • Подвижна кафе – група

Кафе групата е сърцето на машината, тя дозира и пресова точното количество смляно кафе за всички еспресо напитки. Позволява цялостно почистване на машината, тъй като може да се свали, да се измие под течаща вода и лесно да се постави отново на мястото си. Това осигурява добра хигиена, дълъг живот на машината и максимално добър вкус на кафе напитките.

 

 • Модерен и елегантен дизайн

Gaggia Magenta има динамичен, компактен и елегантен дизайн – идеален за съвременни кухни или модерни офиси.

Baristo

Технически характеристики

Размери 43.5 / 35.7 / 22.4 cm
Тегло 7.7 кг
Консумация 1900W
Бункер за кафе на зърна 0.250 кг
Налягане 15 bar
Контейнер за вода 1.8 л
Контейнер за мляко 0.5 л
Настройка едрина на смилане Да, 5 степени
Цвят Черен

Сподели своето мнение за продукта

Напиши ревю

Продукти от същата категория

Кафе с кауза

Baristo Premium Bar Espresso кафе на зърна thumbnail

Baristo Premium Bar Espresso кафе на зърна

(5 клиентски отзива)
1 кг
57,00лв.

Вземи с подарък!

Baristo Classico Espresso кафе на зърна + подарък! thumbnail

Baristo Classico Espresso кафе на зърна + подарък!

(5 клиентски отзива)
1 кг
37,00лв.

Вземи с подарък!

Baristo Gran Crema кафе на зърна + подарък! thumbnail

Baristo Gran Crema кафе на зърна + подарък!

(7 клиентски отзива)
1 кг
47,00лв.