Rancilio Silvia Pro X

Rancilio Silvia Pro X

Original price was: 2 800,00 лв..Current price is: 2 520,00 лв..
24 месеца
24 месеца
Rancilio Silvia Pro X комбинира най-доброто от предходната версия с двоен бойлер Silvia Pro, и добавя още повече възможности. Машината вече включва дигитален дисплей и портафилтър с мека ергономична ръкохватка,…
Научи повече скрий

Налично

-
+

Характеристики и функции

Иновацията в Rancilio Silvia Pro X идва под формата на променлива инфузия (soft infusion), която позволява на потребителите да имат напълно персонализирано изживяване при екстракцията на кафе. Тази функция подпомага отварянето на повече „пори“ в дозата смляно кафе в ръкохватката и прави екстракцията равномерна, за да можете да достигнете до различни вкусови профили, като експериментирате с киселинността и плътността на напитката.

Машината ще започне екстракцията, като пусне леко малко вода, без налягане. След като изтече зададеното време по ваша настройка, машината започва да увеличава налягането на кафе групата. Това е още едно ниво на контрол и позволява истинки детайлно персонализиране на крайния вкус на вашето кафе.

Вижте кратко представяне тук >>

Защо трябва да я имате?

Rancilio Silvia Pro X е проектирана с мисъл за любителите на еспресото. Независимо дали сте у дома, или добре подготвен бариста, Silvia Pro X предлага някои от най-добрите възможности на еспресо машините.

Например:

  • Двойният бойлер – 0.3 L бойлер за вода за кафе и 1,0 L бойлер за пара, както и двойните PID, позволяват на потребителите да приготвят мляко на пара и еспресо по едно и също време.
  • Всеки бойлер може да бъде настроен на независими температури в диапазон 85℃ – 100℃, което означава, че можете да персонализирате температурата на приготвяне за вашето кафе и да променяте температурата на парата, за да персонализирате налягането.
  • Pro Silvia X има всички оригинални и доказано ефективни „екстри“ на Silvia Pro, като двойни бойлери и двойни PID*, регулируема по височина тава за чаши, накрайник за гореща вода и накрайник за пара от неръждаема стомана. А сега можете да добавите и иновативната променлива инфузия.

(PID* – Proportional Integral Derivative – регулатор, осигуряващ стабилност на зададената температура за приготвяне на кафе и на парата / водата за чай)

Променлива инфузия

Тази функция е това, от което хората в Rancilio се гордеят най-много, когато става въпрос за Silvia Pro X. Водата започне да изтича леко, когато започне екстракцията, и ще се увеличава само след изтичане на зададеното от вас време, което сте програмирали. Така контролирате допълнително процеса на приготвяне, което ви позволява да експериментирате с киселинността и плътността на каквото и кафе да използвате.

Професионален портафилтър

Подкрепени от дългогодишната си експертиза, Rancilio надградиха ръкохватката (портафилтъра) на Silvia Pro X до популярния модел RS1, който е представен в редица техни професионални еспресо машини. Дизайнът подобрява ергономичността за по-удобно боравене и използване.

Двоен бойлер

0.3 L бойлер за вода за кафе и 1,0 L бойлер за пара позволяват едновременно приготвяне на висококачествено еспресо и мляко на пара. Независимото регулиране на различни температури – за кафе екстракция и за пара – се управлява лесно чрез бутоните на дисплея.

Baristo

Технически характеристики

Тип

еспресо
Поддържани видове кафе кафе мляно
Цвят неръждаема стомана
Размери 250 Х 390 Х 420 мм
Тегло 20 кг.
Ел. захранване 230 V/50 Hz
Консумация 1000W
Налягане 15 bar 
Материал на корпуса неръждаема стомана
Бойлер месингови, 2 бр.: кафе (капацитет 0.3л), стийм бойлер (капацитет 1л)
Видове напитки кафе / чай
Вместимост контейнер за вода 2 л.
Вместимост бункер за кафе
Вместимост контейнер за мляко
Капацитет на контейнер за отпадно кафе
Настройка на дължината на напитката
Кафемелачка
Настройка едрина на смилане
Настройка на групата за кафе (Optiaroma)
Регулиране на температурата на водата да
Гореща вода да
Накрайник за пара да
“Кремадиск” / ръкохватка
Воден филтър да
Поставка за чаши да
Допълнителни аксесоари професионална ръкохватка; дисплей; таймер за екстракция; сензор за липса на вода в машината

Сподели своето мнение за продукта

Напиши ревю